Majoittuminen

tupa2.jpgViihtyisä hirsikämppä sijaitsee Miekojärven Vaarasaaressa, Pellon ja Ylitornion kuntien rajalla. Miekojärvi on Napapiirin tuntumassa, kauniilla vaara- ja järviseudulla ja on suosittu veneily- ja uisteluvesi. Järvelle on rakennettu runsas palveluvarustus. Miekojärven molemmissa päissä on kalasatamat, joista voi lähteä vesille isollakin veneellä. 

Kämppä soveltuu erinomaisesti kesällä kalastajille ja talvella kelkkailuharrastuksiin. Kämpässä on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi kerrossänkyä. Lisäksi tupa, jossa yksi kerrossänky sekä erillisellä sisäänkäynnillä huone, jossa kaksi kerrossänkyä. Uimaranta on hyvä ja rantaan on matkaa vain 50 metriä. Kulku kämpälle kesällä veneellä n. 3 km ja talvella moottorikelkalla tai hiihtäen. Kämpällä ei ole omaa venettä, katso venekuljetukset lisäpalveluista. 

Henkilöä/pinta-ala: 
7+7 henkeä, 108 m2

Varustus: 
Kynttilävalaistus, kaasuliesi, kamiinalämmitys, huoneistossa takka, ulkotulipaikka, kaivo (vain kesällä), ulkowc, rantasauna, venelaituri

ulkokuva3.jpg

Lisäpalvelut: 
Aggregaattisähkö 1.8.-30.4. välisenä aikana. Venekuljetus ja venevuokraus Karhumaan venesatamasta ja Sirkkakosken venesatamasta (Max 7 hlö/1200kg). 

rantasauna.jpg

Huomioitavaa: 
Vaarasaaressa on n. 7 kilometrin luontopolku. Lähin hoidettu ja valaistu latu on 10 km päässä. Moottorikelkkailijoille merkitään talveksi turvalliset jääreitit yli Miekojärven. Metsästys: 2606 Pello, 2609 Ylitornio. Käyttövettä ei tutkita vuosittain,  joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.